Какво е DS Domination и как да работи за нас.

Какво е DS-Domination

DS Domination е компания предлагаща видео обучения, които ще ви научат как да практикувате drop shipping бизнес в най-големите онлайн пазари – eBay и Amazon. Ще бъдете научени как да купувате от Amazon и да продавате в eBay, без излишни разходи.

Видеота на принципа Copy/Paste, дават възможността на хора, който никога не използвали до сега eBay, не само да започнат да го използват, но и да постигнат резултати, който не могат да бъдат постигнати с обикновена работа в България.

Drop Shipping с DS Domination

1.Търсене и намиране на продукти в Amazon за продажба

DS Dominaiton - стъпка 1Това е забавната част! Намирането на продукти, които ви харесват и искате да продадете чрез drop shipping от Amazon.Използвайки стратегиите и обученията от DS Domination за проучването и откриването на продукти, които ще ви донесат най-добър шанс за печалба.

 

 

2.Публикуване на продуктите (Listing)

DS Domination - стъпка 2Публикувайте вашите продукти в eBay за да достигнат милионите онлайн купувачи. eBay са направили качването на продукти лесно и бързо. DS Domination обученията ви учат как продукта да достига до по – голяма аудитория, чрез подобряване на заглавията, описанието и снимките на продукта.

 

 

 

3.Събиране на плащания

DS Domination - стъпка 3Клиента вече ви е платил, а на вас ви остава да изпратите продукта и да се насладите на печалбата.

 

 

 

 

 

 

4.Обработване на поръчка с Amazon

DS Domination - стъпка 4Сега трябва да влезете във вашият Amazon акаунт и да направите покупка на продукта, който вашият клиент е закупил.

 

 

 

 

5.Продуктите се доставят директно на вашият клиент

DS Domination - стъпка 5Никога няма да имате излишни разходи и да губите време свързано с изпращането на продукта.

 

 

 

 

6.Продай отново.Печели отново.

DS Domation - стъпка 6Никога не трябва да се безпокоите или да заплащате предварителни разходи като – наеми, стока и други излишни такси.Плащате само след като вече продукта е продаден.

 

Коментари

коментара

3 comments

 • Мариам Димитров

  Как мога да платя за обучението и за помощните програми

 • Мая Иванова

  Здравейте,

  Бих искала да участвам в обучението на платформата DSD, какво е необходимо да се направи и къде трябва да платя, за да бъда включена?
  Моля, за Вашият отговор! За съжаление се опитах да се свържа с Вас чрез skypa, но досега няма осъществена връзка.
  Благодаря Ви предварително!

 • Чудесна възможност!Защо човек да не опита!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.