Базово ниво – DS Domination Pro

ds-domination-pro

Закупувайки DS Domination Pro ще получите пакет от 27 видеа, набор от инструменти спомагащи и автоматизиращи процеса на работа, ежемесечни тренировки на живo (Webinars).


DS Domination Pro Webinars

DS Domination pro - webinarsТам ще откриете всички до сегашни уебинари, също ще намерите форма за записване известяваща ви за предстоящите уебинари.Уебинарите на живо са записани и качени за удобство на новите членове.Тренировъчните уебинари са събития, които ще искате да посещавате, защото са пълни с богато съдържание.

 

 

DS Domination Pro Тренировъчни Видео Уроци Стъпка по Стъпка

DS Domination Pro - видео уроциВидео уроците са направени стъпка по стъпка и покриват всичко от това да си създадете акаунт в eBay до правилното използване на снимките, заглавията на продуктите ви и информация за доставка.

 

 

DS Domintaion инструменти

DS Domination освен видео уроци предлагат и инструменти за да подобрите и улесни вашата работа.

DS Domination Pro - инструменти

 • DS Domination Amazon Analisys system: Инструмент, който автоматично намира печеливши продукти.
 • DS Domination Title builder: Инструмент, който ще ви помогне да направите оптимизиранo eBay заглавие.
 • DS Domination Image cropper, brander, and resizer : Инструмент, който изрязва, брандири и променя размера на изображението.
 • DS Domination Listing Integration: Инструмент, който интегрира listing-а Ви в eBay с продукта в Amazon като по този начин при промяна на цената в Amazon тя бива променяна в eBay напълно автоматично.
Обобщение

DS Domination Pro - ОбобщениеDS Domination Pro показва колко е лесно правенето на пари от продажби в eBay. След като вашите Amazon, eBay и PayPal акаунти са създане, просто следвайте метода ‘copy/paste’ както е описано във видео уроците.Всеки от вас със базови компютърни умения и минимално владеене на английски език може да очаква печалба от $3 до $15 на всяка продажба.

 

Цена ниво Pro: $20 месечно.

Коментари

коментара

8 comments

 • Как мога да си закупя DS pro пакет ?

 • Мая Иванова

  Здравейте!
  Честит 3 март! Опитвам да се свържа с Вас по skypa, но не ми отговаряте, нито получавам отговор на е-майла си? Как мога да с е свържа с Вас?
  Благодаря!

 • Мая Иванова

  Здравейте,
  Биж искала да се включа в обучението на платформата DSD ниво PRO, на стойност 20$. Как мога да си я поръчам и да ми бъде доставена? Освен видеоуроците, включени ли са DSD инструментите, за да мога да практикувам като дропшипинг?
  Благодаря Ви предварително!

 • Искам да закупя ниво PRO. Интересува ме колко струват 27те видео урока? Към тях включени ли са DS Domination инструменти или се купуват отделно и на каква цена? Как да ги поръчам и как се доставят? Поздрав: Тина

 • Веселин Джоков

  Здравейте,
  Виждам че за ниво Pro месечният абонамент е 20$, как мога да се абонирам за един месец?
  Благодаря и ще очаквам вашият отговор.

 • Богомил Тодоров

  Здравейте,
  закупих ниво PRO днес и не мога да схвана вече няколко часа откъде да започна.Излиза Members и LOG in но не са активни и изгледах началото на презентацията над 50 пъти.
  Съжалявам за глупавият ми въпрос но не мога да се оправя.
  Има някакво време за потвърждаване ли ,какво не знам?
  Ще съм благодарен ако някой ми помотне да изгледам филмчетата за PRO

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.